muskens-vervolg-1 vervogslider_Yaris_WRC1 muskens-vervolg-5B vervogslider_Yaris_achterzijde Muskens-vervolg-6B vervogslider_Prius_Prime_2017 muskens-vervolg-2 muskens-vervolg-5

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

12 10 2018 1

Terwijl veel andere autofabrikanten verstek laten gaan op de tweejaarlijkse, Parijse autotentoonstelling, presenteert Toyota zich er juist op volle sterkte. Het begrip innovatie geeft het er voorrang, zoals het hoort op zo’n grote Europese beurs.

12 10 2018 2

De standruimte op de autotentoonstelling, die tot en met zondag 14 oktober is te bezoeken, kent drie afzonderlijke secties. De eerste is ingeruimd rond het thema Start Your Impossible, dat nieuwe mobiliteitsoplossingen voor iedereen centraal stelt - ook wanneer dat niet vanzelfsprekend is. De tweede sectie betreft de autosport-activiteiten van Toyota GAZOO Racing, terwijl het derde deel is ingeruimd voor de vele nieuwe auto’s die Toyota nu al levert of voor de nabije toekomst op de rol heeft staan.

12 10 2018 3

Innovatie voor de media
Voor de toegestroomde pers had Toyota een verrassing in petto. In plaats van een gebruikelijke persconferentie op de stand - waarvoor gezien het drukke schema van de journalisten een strakke planning geldt - was de presentatie online gezet. Daardoor konden de mediavertegenwoordigers de speech van Dr. Johan Van Zyl, president en CEO van Toyota Motor Europe, volgen wanneer het hen uitkwam. Aansluitend kwamen er modules beschikbaar met informatie over het getoonde op de stand, zodat iedereen meteen naar het onderwerp van zijn voorkeur kon scrollen. Innovatief! Voor wie ook wil meekijken: klik hier 

12 10 2018 4

Hybrid en TNGA
Het autonieuws van Toyota spitst zich in Parijs toe op hybride-technologie en het moderne platform TNGA (Toyota New Global Architecture). Op de stand zijn alle getoonde auto’s voorzien van hybride-aandrijving, van de jarige Yaris Y20 en de geheel nieuwe Corolla, die de Auris vervangt, tot de eveneens nieuwe Camry. TNGA is meer dan zomaar een platform waarop auto’s worden gebouwd. Het is het fundament voor hoe een auto rijdt, hoeveel ruimte hij biedt, hoeveel veiligheid er kan worden ingebouwd en ga zo maar door. Het is de ruggengraat van een autogeneratie en daarom een zeer belangrijk element. Op de stand wordt het uitgebreid belicht.

12 10 2018 5

Corolla, RAV4, Camry
Speciaal in de spotlights staan de nieuwkomers van Toyota, de modellen die aan de vooravond van hun carrière staan: de schitterend gelijnde Corolla Touring Sports (de stationwagon-versie van de Corolla), die met 1,8- en 2,0-liter viercilinders wordt geleverd, beide uiteraard als Hybrid. Geheel nieuw is ook de fantastisch gelijnde RAV4 Hybrid en verder zullen de fans van de grote, comfortabele zakensedan zeer gelukkig zijn met de terugkeer van de Toyota Camry, de grote verkoophit uit de Verenigde Staten. Schitterende modellen, die het gamma van Toyota sterker maken dan ooit.

 

Bandenwissel

Winterbanden, de ‘winterschoenen’ van uw auto, bieden extra veiligheid!

02 11 2016 foto1aDe meestverkochte auto ter wereld ziet Abraham. Dit heugelijke feit vond plaats op 20 oktober, omdat op die dag in 1966 het allereerste model aan de wereld is getoond. Als eerbetoon gaan we in vogelvlucht langs de tien modelseries die er sindsdien in Europa zijn verschenen.

Toyota opent hybride skatepark

 27 09 2018 1

Een hybride Toyota is wereldwijd bekend, maar een hybride skatepark duidelijk nog niet. Logisch, want Toyota heeft in Rome zojuist het eerste ter wereld geopend. Kenmerk is de toegankelijkheid en bruikbaarheid voor iedereen die zich - al dan niet vrijwillig - op wielen voortbeweegt.

27 09 2018 2

De realisatie van het skatepark maakt deel uit van Toyota’s mondiale transitie van een automobielproducent naar een leverancier van mobiliteit. Daarom heeft het zich verbonden aan de Olympische en Paralympische Spelen en maakt het zich sterk voor de campagne Start Your Impossible. Kern van de zaak is dat Toyota iedereen wil helpen om mobiel te zijn. Kunnen gaan en staan waar je wilt, is immers een essentiële voorwaarde voor vrijheid.

27 09 2018 3

Toyota Wheel Park
Toyota’s blik reikt inmiddels alweer een stuk verder, zo blijkt uit nieuwe initiatieven als de Universal Street Games en het Toyota Mobility Project. Een nieuw onderdeel is het in Rome geopende Toyota Wheel Park. Dit project wil ‘de kracht van het wiel’ gebruiken om mensen ertoe te bewegen om meer in contact te treden met elkaar en met hun omgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat ook zij die een rolstoel of ander hulpmiddel nodig hebben voor hun persoonlijke mobiliteit, in staat worden gesteld om te kunnen meedoen.

27 09 2018 4

WheelChair Moto Cross
Toyota’s Wheel Park in Rome biedt ruimte aan diverse Freesports, zoals BMX (Bicycle Moto Cross), de nieuwe olympische sport Skateboarding en één van de jongste sporten ter wereld: WCMX (WheelChair Moto Cross). Want ja, het is inderdaad de bedoeling om met rolstoel en al dezelfde soort capriolen uit te halen als de waaghalzen met hun skateboards en crossfietsen! Toyota vindt dit soort ‘wielsporten’ belangrijk, omdat ze op een heel creatieve manier gebruikmaken van een vervoermiddel dat feitelijk is ontwikkeld om van A naar B te komen.

27 09 2018 5

BNKR
Toyota’s nieuwe skatepark maakt onderdeel uit van BNKR (‘Bunker’) in Rome, dat lokaal een unieke skateboard-cultuur heeft veroorzaakt. Het complex heeft een belangrijke sociale functie. Toyota heeft daarbij speciale aandacht besteed aan het verwijderen van alle mogelijke barrières voor deelname. Letterlijk en figuurlijk.

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

dom facade 1

 

De VETOS maandprijs van september: een arrangement voor 2 naar Milaan - Italië !

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo kentekenloket nl

 

logo liggend hetautoservicenetwerk


facebook breed

 

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf muskens text

Hulsbroek 32,
6562 JH Groesbeek
Tel: 024 - 3971352
info@muskens.nl

openingstijden

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook    

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen::

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.